Om de kwaliteit van de wandelcoaching te garanderen vraag ik mijn klanten regelmatig om feedback, hier een aantal quotes:

 

"Werken aan jezelf onder begeleiding van een coach die je in je waarde laat. Je op je gemak stelt, maar wel echt bezig is om het beste in je naar boven te halen en je kritisch naar jezelf te laten kijken in combinatie met wandelen in de natuur werkt echt. Mijn zelfverzekerdheid is heel sterk verbeterd. Ook heb ik veel meer een doel voor ogen waar ik nu daadwerkelijk heen wil." (Roland) 

 

"Volgens mij heb jij het van nature in je om mensen snel op hun gemak te stellen. Ik heb soms wat moeite met me openstellen, maar ik had al vrij snel het idee dat ik bij jou open en eerlijk kan zijn. Je komt heel vriendelijk en integer over. Leuk ook, zoals je mij het doel liet visualiseren. Ik vond het grappig om te ervaren dat je echt een ander gevoel krijgt door op een andere plek te gaan staan. Dit was echt een goede plek daarvoor!" (Suzan)

 

"Ik vond het fijn dat je rustig was, ik voelde geen druk (door bijv. stortvloed aan vragen) om allemaal dingen boven water te krijgen. Dus eigenlijk dat er geen druk op lag. Als er iets komt, dan komt het wel boven en zo niet, dan niet. Dat was prettig." (Karin)

 

"Fijn om lopend te praten, maakt mij meer ontspannen" (Johnny)