Ik ben Leonie Kroes, wandelcoach en organisatiepsycholoog. Opgegroeid in een bosrijke omgeving in Nijmegen kwam ik van jongs af aan veel buiten en heb ik eindeloos veel gewandeld. Ik ben ervan overtuigd dat de natuur je rust en ruimte brengt, het is de ideale omgeving om stil te staan bij jezelf en keuzes te maken vanuit je hart. Als wandelcoach merk ik dat mijn klanten er van genieten en baat bij hebben. Met veel plezier coach ik dan ook buiten in een mooie omgeving, al wandelend en gebruikmakend van de natuur.

  

Ik studeerde af in de Psychologie (Groningen) in 2006, met als specialisatie arbeids-, organisatie- en personeelspsychologie, daarnaast volgde ik een nevenrichting in de methodologie. Bij Randstad (Amsterdam) en ArboNed (Utrecht) deed ik de afgelopen jaren werkervaring op het gebied van loopbaanvraagstukken en ziekteverzuim. Ik volgde de wandelcoachopleiding bij Hilde Backus (Utrecht). Ik onderhoud mijn kennis door regelmatige bijscholing en intervisie. Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging voor coaches (NOBCO), onderdeel van het European Mentoring & Coaching Council (EMCC).

 

Naast mijn werk speel ik contrabas bij het Pulcinella orkest in Utrecht (www.kamerorkestpulcinella.nl) en val af en toe in bij andere orkesten. Thuis beleef ik ook aan pianospelen veel plezier.